сряда, 4 юни 2014 г.

Плейофен турнир в Златоград

На 01.06.2014 в Златоград се изиграха и последните две срещи от пролетното издание на Аматьорска лига – Пловдив. Отборът на БК „Панагюрище“ изигра и двете си срещи срещу домакините и срещу отбора от Асеновград в съвсем камерен състав и без нито една смяна. Във втората среща срещу претендентите за първото място от Асеновград отборът ни игра изключително равностойно, като до третата част дори водеше в резултата с минимална разлика. Достойното ни представяне както в този ден, така и през цялата пролет се оказа, че не е останало незабелязано, защото макар и да отстъпихме и в двете срещи, по време на мачовете получавахме искрена подкрепа не само от неколцината наши фенове, а и от резервите на противника.

Своеобразният финал между отборите на Златоград и Асеновград се оказа истинско дерби и беше спечелен от домакините след инфарктна игра в последните минути и преднина от само една точка.

Турнирът протече изцяло в приятна дружеска атмосфера, а играта беше истинско удоволствие с оглед на коректните противници и отличната база, която бяха осигурили домакините от Златоград. Неформалното трето място на БК „Панагюрище“ беше отбелязано от организаторите със специална диплома и покана за участие и в следващото издание на лигата през есента.

Честито на всички участници и до нови успехи през есента! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар